Konsultation / Rådgivning Psykolog

Konsultation och rådgivning med psykolog i Malmö eller online

Jag erbjuder inte bara erbjuder traditionell terapi utan även skräddarsydda konsultationstjänster för att stödja dig genom svåra beslut och situationer där ett externt perspektiv är avgörande. Jag använder givetvis alla mina psykologiska och terapeutiska verktyg för att hjälpa dig på bästa sätt. En konsultation är ofta begränsat till några enskilda besök. Notera att vid konsultation har jag inte möjlighet till ett kostnadsfritt första besök. Du bokar ett besök via min bokningssida eller kontaktar mig så hjälps vi åt att hitta en tid som fungerar för dig. Jag har möjlighet till konsultation och rådgivning på plats i Malmö, via telefon eller online. Jag brukar träffas 50minuter, men även detta är flexibelt. En del föredrar kortare konsultationer på 30min eller ses en längre stund, 1,5h. 

Om du är mer intresserad av att gå i terapi kan du klicka här.

Rådgivning psykolog

Står du inför ett vägskäl och känner dig överväldigad av de valmöjligheter som står framför dig? Jag är här för att vara din guide och stödja dig genom att bryta ned alternativen och hjälpa dig att förstå hur de relaterar till dina personliga värderingar och mål. Det kan handla om en enskild situation som stressar dig på arbetet, tankar inför en eventuell flytt eller något annat du önskar hjälp med. Ibland kräver livet ett externt perspektiv för att hitta nya lösningar och idéer. Min konsultationstjänst fungerar som ditt personliga bollplank, där vi tillsammans utforskar olika synvinklar för att öppna upp nya möjligheter och insikter.

Professionell konsultation

Kanske lider du av psykisk ohälsa och har kommit fram till att du inte är intresserad av mina tjänster kring detta (exempelvis terapi). Vården kan ofta vara svår att navigera kring och det kan vara oklart vart man kan vända sig. En del människor har en blandad problematik av oro, depression, ångest och kanske även kroppsliga sjukdomar. Risken är då att man blir bolla mellan olika instanser utan att egentligen få hjälp. Oftast är detta inte något som jag har möjlighet att påverka, men jag kan göra en kartläggning med dig och guida dig vart du kan vända dig istället. Jag har oftast inte möjlighet att skicka en remiss, men du kan få en kopia på den bedömningen som jag gör, vilket kan hjälpa vid framtida vårdkontakter.

Flexibel konsultation för varje livsområde

Oavsett om det gäller karriär, relationer eller personlig utveckling, är min konsultationstjänst flexibel och anpassningsbar efter dina specifika behov. Jag är här för att stötta dig genom dina unika utmaningar och hjälpa dig att hitta meningsfulla vägar framåt. Kanske vill du ha ett bollplank för att ta det där steget till att starta en ny karriär, våga satsa mer på din hobby eller utvecklas inom någon idrott. Rådgivning och konsultation har alltså inte som mål att få dig att sluta må dåligt eller minska din ångest eller depression. Syftet är istället att utveckla dig och hjälpa dig att orientera dig kring viktiga beslut och svåra vägval. Om du är osäker på om konsultation eller rådgivning passar för dina problem är du välkommen att kontakta mig för att fråga så tittar vi tillsammans på det.

Kontakta mig för din konsultation idag

Kontakta mig idag för att boka din konsultation och upptäck hur jag kan stödja dig genom livets utmaningar. Jag ser fram emot att vara din guide på vägen mot en mer balanserad och medveten tillvaro. Kanske är du i behov av en konsultation eller rådgivning några gånger, för att sedan inte ha kontakt på ett tag. Du är alltid välkommen att kontakta mig igen vid behov och återuppta kontakten.

Jag är föräldraledig fram till hösten 2024, annars hittar du min bokningskalender här. Anmäl dig till min väntelista med nedanstående kontaktformulär inför hösten 2024.

Här hittar du min kontaktinformation.